Resultats de la cerca frase exacta: 184

Diccionaris terminològics
11. vi negre DO Rioja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. vi negre DO Terra Alta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
13. llom ibèric de gla DO Jabugo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
14. vi de la casa DO Penedès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. espatlleta ibèrica de gla DO Dehesa de Extremadura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
16. llom ibèric de gla DO Dehesa de Extremadura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
17. pernil ibèric de gla DO Dehesa de Extremadura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
18. piassaba de Pará
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Arbre de la família de les palmes originari de les conques altes dels rius Negro i Orinoco, amb el tronc que fa fins a 12 m d'alçària, fulles entre 4 i 5 m de longitud i espàdixs repetidament ramificats i arquejats, de les fulles del qual s'extreu una fibra elàstica i resistent que s'utilitza en ci [...]
19. sebastes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Peix de la família dels escorpènids, de color vermellós, que viu a les aigües del nord de l'Atlàntic fins a 400 m de fondària. [...]
20. desaïllament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Geografia
Acció de trencar l'aïllament, físic, cultural o econòmic, en què es troba una ciutat o una regió, generalment mitjançant la creació d'una xarxa de comunicacions o la millora de la xarxa ja existent. [...]
Pàgines  2 / 19 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>